Zwem-banner

Zwemmen

Ons zwembad is 10 meter bij 6 meter bij 1,40 meter diep. Het water is 30 graden, dus ideaal voor lekker te ontspannen of te revalideren. Alle lessen worden gegeven door ervaren en gediplomeerden badmeesters

zwemmen2

Kinderzwemles

Wij geven de volgende diploma’s A-B-C, zwemvaardigheid 1-2-3,snorkelen en speelzwemmen (onderhoud). De groepen zijn max. 7 a 8 kinderen. De a-b-c lessen krijgen 2 keer per week een half uur les en de zwemvaardigheids- en snorkel lessen 1 keer per week 45 min les. Ieder kind krijgt aandacht die hij of zij nodig heeft.

Vrij zwemmen

Bij ons bestaat ook de mogelijkheid om vrij te zwemmen. Het is voor iedereen toegankelijk mits de kinderen zindelijk zijn.

zwemmen3
zwemmen1

Privé zwemles

Er bestaat ook de mogelijkheid om privé zwemles te krijgen, niet alleen voor kinderen maar ook voor volwassen en personen die bijv. voor hun opleiding b. v. CIOS aan diverse eisen moeten voldoen.

Zwemles ouderen

Wilt u graag met uw klein kinderen zwemmen maar u kan niet door uw watervrees, geen paniek wij geven ook zwemles aan volwassen die nog niet kunnen zwemmen of die beter willen leren zwemmen. Wij zullen u op een prettige en gezellig manier van uw watervrees afhelpen. U krijgt 1 keer per week 45min zwemles. De groep bestaat uit max. 5 zwemmers.

 

ouderen

Reglement zwemmen

  • Inhaal regeling geldt alleen bij ziekte en calamiteiten bij telefonische afmelding (dus niet bij feestjes en eigen vakanties).
  • Indien men niet meer door wil gaan met zwemles, moet dit voor de nieuwe betaal periode kenbaar gemaakt worden i.v.m. plannen van nieuwe kinderen. Tussentijds stoppen is niet mogelijk, men is dan verplicht om de periode af te maken.
  • U wordt vriendelijk verzocht om het lesgeld in de eerste week van de nieuwe periode te betalen. Wanneer er zonder goede reden wordt betaald in de derde week, is er een boete van € 5,- . (We hebben vaste lasten, die ook op tijd betaald moeten worden.)
  • Let a.u.b. op de hygiëne! Niet het zwembad perron met modder schoenen betreden! Houdt ook het omkleed lokaal schoon. (de kinderen lopen hier met blote voetjes) Anders zijn jullie verplicht om overschoenen te kopen.
  • Ouders let er samen op, dat er niet met de zwembandjes gespeeld wordt! Dit is duur lesmateriaal. (Anders zijn wij genoodzaakt om de bandjes in het zwembad te zetten, waardoor er zwemtijd verloren gaat.)
  • Bij langdurig ziekte van 2 weken of meer is de keuze:Of doorbetalen met recht op volledig inhalen,Of half betalen met behoud van de zwemplaats en -tijd,Of uitschrijven en wachten op een nieuwe plaats en niet doorbetalen.